logoZaantours

Molens op de Zaanse Schans Huisjes op de Zaanse Schans Molens op de Zaanse Schans 2

Rondleidingen in de Zaanstreek - Guided tours in the Zaan region

Excursie Zaanse Schans

Vanaf het centrum van Amsterdam, voor het NH hotel Barbizon Palace op de Prins Hendrikkade, zal uw lokale gids u zo comfortabel mogelijk meenemen naar de wereldberoemde Zaanse Schans. Op de Zaanse Schans, een typische woon- en werkbuurt zoals deze er rond 1850 uitzag, leidt uw gids u rond langs de typisch Zaanse houten huisjes, oude ambachten en industriële windmolens. Ook bezoekt u traditionele ambachten als klompen maken, kaas maken en natuurlijk een in werking zijnde industriële molen (entree inbegrepen). Binnenin de molen zult u de geuren, bewegingen en gevoel van deze eerste fabrieken ervaren. Onderweg vertelt uw gids u alles over het verleden en de bezienswaardigheden.

Dagelijks om 10:00 uur vanaf Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam (voor NH Barbizon Palace) bij de oranje paraplu.

Kosten: 32,50 EUR per persoon (vooraf te boeken)

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaanse Schans & Pannenkoeken
Vanuit het centrum van Amsterdam wordt u opgehaald om een lokale gids u een rondleiding te geven over de Zaanse Schans. Na uw rondleiding over de Zaanse Schans en bezoek aan traditionele ambachten zoals klompen maken, kaas maken en een operationele industriële windmolen gaat u naar een pannenkoekenrestaurant om een heerlijke Hollandse pannenkoek te proeven, tezamen met drinken naar keuze (pannenkoek en drankje inclusief)

Dagelijks van dinsdag tot en met zondag om 10:00 uur vanaf Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam (voor hotel NH Barbizon Palace) bij de oranje paraplu.

Kosten: 45,00 EUR per persoon (vooraf te boeken)