logoZaantours

Molens op de Zaanse Schans Huisjes op de Zaanse Schans Molens op de Zaanse Schans 2

Rondleidingen in de Zaanstreek - Guided tours in the Zaan region

Voor uw gezelschap kan Zaan Tours u niet alleen rondleidingen aanbieden. Ook in combinatie met een lunch, diner of vervoer per touringcar kunt u hiervoor bij Zaan Tours terecht. Neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te vernemen.

Rondleiding Amsterdam


Tijdens deze geheel verzorgde rondleiding loopt uw gezelschap door het centrum van Amsterdam langs de vele bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Uw gids laat uw gezelschap bovendien genieten van traditionele hapjes en drankjes zoals koffie met appelgebak en later in de rondleiding ook op een koud glas Heineken bier (of frisdrank) met borrelhapjes, allemaal bij de prijs inbegrepen. Uw gasten zullen niets tekort komen tijdens dit 4 uur durende uitstapje!

Prijzen: 30 Euro per persoon, minimaal 4 personen (inclusief koffie met appeltaart, glas bier met borrelhapjes)
Beschikbaarheid: dagelijks op ieder gewenst tijdstip
Natuurlijk is de rondleiding geheel aan uw wensen aan te passen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Excursie Zaanse Schans


Vanuit (de omgeving van) Amsterdam wordt uw gezelschap door de gids opgehaald. De gids rijdt uw gasten vervolgens comfortabel naar de Zaanse Schans. Op de Zaanse Schans aangekomen begeleidt de gids uw groep langs de bezienswaardigheden van deze authentieke woon- en werkbuurt waarin de tijd stil lijkt te staan. Ook een bezoek aan de klompenmakerij, de kaasboerderij, een molen en traditionele ambachten zijn inbegrepen in de prijs. De excursie zal ongeveer 3 uur duren.

Prijzen: 40 Euro per persoon, minimaal 4 personen (inclusief transfer, entreegelden)
Beschikbaarheid: dagelijks op ieder gewenst tijdstip
De excursie is geheel aan uw wensen aan te passen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Excursie Zaandam


Vanuit (de omgeving van) Amsterdam wordt uw gezelschap door de gids opgehaald. Deze gids rijdt uw gasten vervolgens comfortabel naar Zaandam. In Zaandam vertelt de gids alles over de geschiedenis van deze plaats aan de rivier de Zaan aan de hand van de bezienswaardigheden. Het beroemde Czaar Peterhuisje wordt tevens bezocht (entree inbegrepen). Ook verwent de gids uw gasten tijdens de rondleiding met een stop voor koffie met appelgebak. De excursie zal ongeveer 4 uur duren.

Prijzen: 45 Euro per persoon, minimaal 4 personen (inclusief transfer, entreegelden, koffie met appelgebak)
Beschikbaarheid: dagelijks van dinsdag tot en met zondag op ieder gewenst tijdstip
De excursie is geheel aan uw wensen aan te passen. Neem gerust contact op voor meer informatie.