logoZaantours

Molens op de Zaanse Schans Huisjes op de Zaanse Schans Molens op de Zaanse Schans 2

Rondleidingen in de Zaanstreek - Guided tours in the Zaan region

Zaan Tours biedt verscheidene rondleidingen aan. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zaanse Schans

Net ten noorden van Zaandam ligt de Zaanse Schans. Dit dorpje staat vol met historische bouwwerken zoals de bekende Zaanse huisjes, oude ambachten en natuurlijk de windmolens. Deze schatten uit het verleden zijn bij elkaar gebracht en opengesteld op deze sfeervolle plek. Gedurende anderhalf uur zal uw lokale enthousiaste gids u alle verhalen levendig vertellen.

Prijzen: 60 Euro (incl. BTW) voor groepen tot 12 personen. Voor iedere daaropvolgende deelnemer: 4 Euro. De rondleiding kan speciaal worden aangepast en gericht op de specifieke behoeften van uw groep. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


Zaandam centrum

Zaandam, net onder de rook van Amsterdam, heeft een rijk verleden. Windmolens, scheepsbouw, tsaar Peter de Grote, walvisvaart, Napoleon, Monet, verzet, voedingsmiddelenindustrie... Al deze onderwerpen komen aan bod in een 2 uur durende rondleiding met uw lokale gids.

Prijzen: 75 Euro (incl. BTW) voor groepen tot 12 personen. Voor ieder daaropvolgende deelnemer: 5 Euro. De rondleiding kan speciaal worden aangepast en gericht op de specifieke behoeften van uw groep. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


Amsterdam centrum

Amsterdam heeft iets mythisch en is bekend over de gehele wereld. De hoofdstad van Nederland, maar vooral bekend van de Wallen, coffeeshops en de Dam. Dit, en nog veel meer van wat het centrum van Amsterdam te bieden heeft, komt u tegen tijdens deze rondleiding. Tijdens een 3 uur durende wandeling, met een koffiepauze, zullen uw gids en deze stad u meer dan vermaken.

Prijzen: 100 Euro (incl. BTW) voor groepen tot 12 personen. Voor ieder daaropvolgende deelnemer: 8 Euro. De rondleiding kan speciaal worden aangepast en gericht op de specifieke behoeften van uw groep. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.