logoZaantours

Molens op de Zaanse Schans Huisjes op de Zaanse Schans Molens op de Zaanse Schans 2

Rondleidingen in de Zaanstreek - Guided tours in the Zaan region

In samenwerking met sloepverhuur Sailus biedt Zaan Tours vanaf april 2015 ook rondvaarten aan. Met een luxe open sloep is het mogelijk voor groepen tot en met 12 personen vanaf het water de Zaanstreek te ontdekken tezamen met de gids, tevens de schipper van de sloep. De rondvaarten die worden aangeboden zijn Zaandam en de Zaanse Schans en Zaandam. De rondvaarten vertrekken vanaf sloepverhuur Sailus aan de Bleekersstraat te Zaandam. Hier is tevens ruimte om uw auto veilig en gratis te parkeren. In overleg is het mogelijk elders op te stappen, bijvoorbeeld op de Burcht.

Zaandam en de Zaanse Schans


Vanaf de Voorzaan neemt de schipper u mee noordwaarts. Door de sluizen van Zaandam, langs de oevers van de belangrijke Zaan naar de Zaanse Schans, met zijn typische windmolens en oude ambachten. Langs de westoever word er dan weer teruggevaren. Tijdens deze 3 uur durende rondvaart wordt ook even aangemeerd voor een kop koffie.

Prijzen: 30,- per persoon, minimaal 4, maximaal 12 personen
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor reserveringen of meer informatie

Zaandam


In ongeveer 2 uur voert de schipper u langs het Hembrugterrein, de Voorzaan, door de Wilhelminasluis, langs de statige panden langs de Zaan zoals de Verkadefabriek alvorens weer terug te keren langs de andere oever naar de Voorzaan.

Prijzen: 20,- per persoon, minimaal 4, maximaal 12 personen
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor reserveringen of meer informatie